Behandelzorg

Behandelzorg

In Mirtehof en De Bladerkroon levert Charim Vitaal behandelzorg. De therapeuten werken, samen met u, intensief aan uw herstel en/of vitaliteit. Het team is gespecialiseerd in complexe ouderenzorg, waaronder ook behandeling bij Parkinson. Iedereen vanaf 18 jaar kan bij Charim Vitaal terecht.

 • Fysio- en oefentherapie
  Fysio- en oefentherapie

  Heeft u moeite met bewegen of het aannemen van een juiste houding? Dan bieden de fysiotherapeuten van de behandeldienst Charim Vitaal u een oplossing!

  Lees meer
 • Ergotherapie
  Ergotherapie

  In Mirtehof en De Bladerkroon kunt u gebruik maken van ergotherapie. Onze ergotherapeuten kunnen u helpen om uw zelfstandigheid te behouden of te vergroten.

  Lees meer
 • Logopedie
  Logopedie

  Onze logopedisten adviseren en helpen u graag bij het aanpassen of zelfs herstellen van uw logopedische vraag. Als bewoner van Mirtehof of De Bladerkroon kunt u gebruik maken van deze dienst.

  Lees meer
 • Diëtist
  Diëtist

  De diëtisten van de behandeldienst Charim Vitaal zijn gespecialiseerd in de behandeling en begeleiding van ouderen, mensen met een chronisch ziekte of mensen in een revalidatietraject met voedingsproblemen.

  Lees meer
 • GZ-psycholoog
  GZ-psycholoog

  Worstelt u met psychische problemen zoals angst en depressie? Dan kun u de psychologen van de behandeldienst Charim Vitaal inschakelen. Het is mogelijk de behandelingen bij u thuis te bieden.

  Lees meer