Verbouwing

Verbouwing Mirtehof

Mirtehof is verbouwd. Het restaurant is gereed, de liften zijn aangepast en er zijn extra appartementen gerealiseerd.

Verbouwing
In 2017 zijn Mirtehof en De Bladerkroon verkocht aan Stichting Bewaring Mirtehof. Inmiddels is de verbouwing van de begane grond van de Mirtehof gereed. De entree, het Hofplein en de ‘oude kantoorgang’ zijn compleet gerestyled.

De entree is opnieuw ingedeeld. Zo is er een bellenbord voor alle appartementen en de brievenbussen zijn op de begane grond geplaatst. Ook zal er een teampost worden gevestigd op de plaats waar vroeger de receptie was. Het Hofplein is gerenoveerd tot een eigentijds restaurant.
In de oude kantoorgang zijn nieuwe appartementen gerealiseerd. Klik hier voor informatie over het huren van de appartementen.

Dienstverlening
Vanaf 2 juli zullen alle diensten met betrekking tot de maaltijdvoorziening verzorgd worden door C4U. In het vernieuwde restaurant kunt u terecht voor koffie, diverse verse maatlijden of broodjes en een drankje. Ook is er een vernieuwde winkel in het restaurant gevestigd.

De receptie wordt nog steeds verzorgd door Charim en is iedere dag geopend van 8.30 uur tot 11.30 uur.

Planning
Nu de eerste fase van de verbouwing achter de rug is, wordt er begonnen met het realiseren van extra appartementen in de oude keuken van de Mirtehof en op de begane grond en eerste verdieping van De Bladerkroon.

Nieuwsbericht

 

 

De verbouwing van de Mirtehof is gereed. Het restaurant en de entree zijn gerestyled en er zijn extra appartementen gerealiseerd op de begane grond.